Alle NieuwsRSCA FUTURES – KV OOSTENDE 0-0

RSCA FUTURES – KV OOSTENDE 0-0

De nieuwe trainerstandem koos voor een systeem met Berte en Hartwig als spitsenduo. Het was die eerste die de eerste kans van de wedstrijd kreeg maar zijn schotje ging rakelings voorlangs. Even later viseerde spitsbroeder Hartwig de korte hoek maar doelman Coosemans liet zich niet verrassen.
Het openingskwartier was duidelijk groen-rood-geel gekleurd want even later kwam een aanval over verschillende stations tot bij Henderson maar die trapte hard in het zijnet. En net voorbij dat kwartier kwam Wylin oog in oog met Coosemans maar de paars-witte goalie redde. KVO duidelijk baas maar het verzuimde om de kansen af te werken. Halfweg de eerste helft stak ook Anderlecht een eerste keer de neus aan het venster maar Bossin reageerde attent. Aan de overzijde was het opnieuw Wylin die mee was opgerukt en hard over knalde. Het slotkwartier van de eerste helft werd vervolgens een maat voor niets zodat we doelpuntenloos de kleedkamers opzochten.

Na vijf minuten leek KVO dan toch eindelijk op weg naar de verdiende voorsprong maar een dubbele open doelkans Hartwig-Decoene vond opnieuw het net niet. Even later was het aan Medley om van dichtbij aan te leggen maar andermaal lag Coosemans in de weg. KVO bleef op zoek gaan naar die verdiende openingsgoal en gooide Atanga en Fuentes in de strijd om proberen het verschil te maken. Dat resulteerde nog in enkele potentieel gevaarlijke uitbraken maar noemenswaardige kansen vielen er niet meer te noteren. Eindstand: 0-0.

Op basis van het geleverde spel en de kansen verdiende KVO absoluut de drie punten maar het bleef dus steken op een doelpuntenloos gelijkspel.

Opstelling: Bossin, Tanghe, Medley, Vinck, Van Daele, Wylin, Dewaele, Decoene (76′ Fuentes), Henderson (88′ Amade), Hartwig (63′ Atanga), Berte (88′ Perez)

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL