Alle NieuwsKERSTACTIE 2024: BIED OP DE SHIRTS EN STEUN VZW YOUNITED

KERSTACTIE 2024: BIED OP DE SHIRTS EN STEUN VZW YOUNITED

Van 15 t/m 30 december kun jij opnieuw bieden op onze match worn shirts en zo steun je VZW Younited. Daarnaast bieden we ook nog twee heuse collector’s shirts aan.

Op wat kun je bieden:

– Alle match worn shirts gedragen door onze spelers tijdens Anderlecht Futures-KV Oostende;
– Twee gehandtekende match worn shirts van Fernando Canesin en Michiel Jonckheere uit de bekerfinale van 2017 tegen Zulte Waregem;
– Allerlei exclusieve items en ervaringen zoals bijvoorbeeld VIP-arrangementen voor het Pro League Gala, de Gouden Schoen of de Memorial Van Damme eeen blik achter de schermen bij opnames van MIDMID, Extra Time of de live uitzendingen op Eleven Sports. Voor iedere voetbalfan wat wils!


Over Younited Belgium
De Pro League, haar clubs en Younited Belgium geloven samen in de kracht van voetbal en de kracht van mensen. In de slogan My Team, My Home vat onze sociale partner het gevoel samen waar elke voetballiefhebber zich in herkent. Ongeacht jouw ras, afkomst, religie of sociale situatie: wie ploegmaats heeft, vindt altijd wel ergens steun. Younited Belgium biedt hen daarnaast een begeleidend kader. Lees hier meer over de impact op de doelgroep. Momenteel zijn er meer dan dertig Younited-voetbalteams verspreid over België. Hun spelers zijn experten in het dagelijks overleven die strijden tegen kwetsbaarheid op vlak van huisvesting,
psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. Bij hun team bouwen spelers aan zelfvertrouwen, krijgen ze meer structuur in hun leven en leggen ze ook contact met hulpverleners en lotgenoten. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL