Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING STVV – KVO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING STVV – KVO

Selectie (19): Hubert, Schelfhout, Tanghe, Jakel, Medley, Fortes, Ndicka, Capon, Patoulidis, D’Arpino, Koziello, Coninckx, Amade, Batzner, Rocha, Ambrose, Atanga, Kvasina, Gueye.
Geblesseerd: McGeehan, Boonen, D’Haese, Osifo (ziek).

Voorbeschouwing:

Net voor de interlandbreak reizen de Kustboys naar de hoofdstad van Haspengouw waar STVV partij gegeven wordt.
Onze komende tegenstander speelt een degelijk seizoen en prijkt samen met KVO op een gedeelde 8ste plaats met 13 punten uit 9 wedstrijden. 

Hierbij opvallend is dat het merendeel van de punten op verplaatsing behaald werden. Van de 4 gespeelde thuiswedstrijden hielden De Ridder en co slechts tegen Gent de 3 punten thuis. De partijen tegen Zulte Waregem, Kortrijk en Genk gingen allemaal verloren. Met 10 op 15 zijn de resultaten van de uitwedstrijden wel goed te noemen.
Afgelopen weekend wonnen de Limburgers met 1-2 op Standard.  Voor de Kanaries scoorden Konaté en Reitz.

Coach Bernd Hollerbach speelde met de volgende selectie tegen Standard Luik: Schmidt, Leistner, Teixeira, Lavalée, Konaté, Hashioka, Cacace, De Ridder, Durkin, Suzuki, Hayashi. Reitz, Hara, Bauer, Balongo en Brüls vielen in.

Vorig seizoen deelden de Kanaries en de Kustboys de punten op Stayen. Het bleef 0-0 nadat Skulason een penalty op de paal trapte.

Spelleiding
Scheidsrechter: Dhr. Jan Boterberg
Assistenten: Dhr. Vito Di Vicenzo en Dhr. Nick Senecaut
4de official: Dhr. Jordy Vermeire
VAR: Dhr. Alexandre Boucaut, Dhr. Mathias Hillaert en Dhr. Jonas Timmermans

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL