Alle NieuwsSPELERS SCHENKEN € 3.000 AAN IBRAHIMA

SPELERS SCHENKEN € 3.000 AAN IBRAHIMA

Onze spelers schenken € 3.000 uit de spelerspot aan Ibrahima en z’n gezin. De U15-speler verloor twee weken geleden zijn twee broertjes in een woningbrand in Laken en daar bovenop is al hun materiaal in vlammen opgegaan.

“Dat is het minste wat we kunnen doen,” aldus aanvoerders Kevin Vandendriessche en Andrew Hjulsager, die een symbolische cheque overhandigden aan Nils Vanneste van de KVO Se’Academy.
“Ibrahima en z’n familie kunnen alle steun gebruiken, niet enkel mentaal maar ook materieel,” aldus Nils Vanneste. “Nadat KVO eerder al crowdfundingsgeld voorzag om te shoppen bij Decathlon en wij van de jeugd uit ook verscheidene warenhuisbonnen schonken, is dit nog eens een fantastisch extra initiatief. Chapeau aan de voltallige spelersgroep. Het is de bedoeling dat een vertrouwenspersoon het geld zal beheren in samenspraak met Ibrahima en z’n familie. Als zij in de toekomst bijvoorbeeld meubels nodig hebben, kan dat geld worden aangewend.”

Maar intussen zijn alle beetjes nog steeds welkom. Wie nog kledij, speelgoed, boekentassen, rugzakken, GSM-betaalkaarten, keukengerei, … liggen heeft, kan dat nog steeds binnen brengen in de KVO-fanshop. Ook KV Mechelen, de tegenstander van morgen, heeft een oproep gedaan naar hun supporters om spullen binnen te brengen in hun stadion. Dat gerief gaat morgen dan de bus op richting Oostende, een prachtige actie van de ‘Kakkers’.

Last but not least heeft onze sfeergroep 031 ook de koppen bij elkaar gestoken. Zij schenken waardebonnen ter waarde van € 300 om te spenderen bij kledingketen H&M.
Michael Saelens, eigenaar van supporterscafé ‘den As’ schonk de bonnen in naam van de hele sfeergroep. Chapeau gasten !

Michael Saelens van ‘cafe den As’ schonk in naam van de 031-sfeergroep € 300 voor Ibrahima en z’n gezin
NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL