Alle NieuwsVOORBESCHOUWING KVO-CLUB NXT

VOORBESCHOUWING KVO-CLUB NXT

Selectie (20): Bossin, Gabriël, Medley, Vinck, Decoene, Wylin, Laes, Van Daele, Basila, D’Arpino, Amade, Dewaele, D’Haese, Fuentes, Musayev, Albanese, Hartwig, Perez, Berte, Atanga.

Geblesseerd (3): Koziello, Omolo, Mebude
Geschorst: Henderson (1/1)

Voorbeschouwing:
Na de 6 op 6 ontvangen de Kustboys zaterdag de jonkies van Club NXT in de Diaz Arena. Gezien de wedstrijdkalender van de komende speeldag, kunnen we een grote stap voorwaarts zetten richting het behoud.
Onze komende tegenstander prijkt na 22 speeldagen met 24 punten op een elfde plaats. De troepen van Nicky Hayen hebben slechts 2 punten meer dan KVO.

Vorige wedstrijd:
Club NXT verloor op speeldag 22 met 1-3 van titelkandidaat Zulte Waregem.  Doelpuntenmakers voor Essevee waren Gavriel, Vossen en Sabbe, terwijl De Smet voor de Bruggelingen de spreekwoordelijke eer redde.

Trainer Hayen speelde in een 4-2-3-1 tegen Zulte Waregem: Bursik, Sabbe, Yameogo, Et-Taibi, Seys, Goemare, De Smet, Taibi, Granados, Homma en Barbera. Lenn De Smet, El Boukammiri, Faraas en Furo vielen in.

Opmerkingen:

Meest opvallende speler de jonkies van Club is de Japanse linkermiddenvelder Shion Homma. Hij scoorde het doelpunt dat Union vorig seizoen van de titel hield.

Spelleiding
Scheidsrechter: Dhr. Pirard Quentin
Assistenten: Dhr. Symons David en Dhr. De Cuyper Michel
4de official : Dhr. Stevens Tom

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL