Alle NieuwsINFO ABONNEMENTEN 2021-2022

INFO ABONNEMENTEN 2021-2022

VERLENG / KOOP HIER JE ABONNEMENT T/M 9 MEI !

Het is een heel bijzonder seizoen geweest. Op sociaal vlak, op economisch vlak, op wetenschappelijk vlak maar vooral op sportief vlak.

In een eerste seizoen met een nieuwe coach, nieuwe spelers en een nieuw bestuur werden uitdagingen verwacht. De wereldwijde pandemie zorgde dan nog eens voor extra, belangrijke en onvoorziene uitdagingen. We begonnen deze reis met twee Amerikaanse slogans: ‘Yes, we can’ en ‘Make KVO great again’. We zijn erg blij dat we hebben laten zien dat als we hard werken, we het zeker en vast kunnen. We zijn nog meer verheugd dat de algemene sfeer rond onze club is geëvolueerd naar één van identiteit en positiviteit, energie en agressiviteit en dat de club werd gehoord, gezien en opgemerkt. Belangrijke eerste stappen om KVO weer ‘great’ te maken.

In moeilijke tijden zijn we blij dat we onze fans positief hebben verbaasd, we zijn enthousiast dat veel kritische analisten van vóór het seizoen nu ongelijk hebben gekregen, we zijn verheugd dat we nog steeds in de running zijn ​​voor Europees voetbal en we zijn vooral trots dat we jou trots hebben gemaakt.

Maar het is nog niet voorbij. Nog drie belangrijke wedstrijden, mogelijk gevolgd door nóg zes belangrijke wedstrijden en uiteindelijk gevolgd door een belangrijk nieuw seizoen, het seizoen van de bevestiging. We zullen hard blijven werken om in de goede richting te blijven stappen en op die manier zijn we dankbaar voor jouw steun en vertrouwen.

We hebben een reeks incentives samengesteld om een ​​interessant nieuw pakket 2021-2022 aan te bieden aan onze trouwe abonnees. Een pakket waarbij alle seizoenskaarthouders ‘Member’ worden, want elke fan is een vitaal onderdeel van onze club, in goede en slechte tijden. One Sea – One City – One Team is meer dan woorden. De komende weken zullen we afscheid nemen van de Route 31 en onze nieuwe campagne voor 2021-2022 opzetten om deze reis samen voort te zetten..

De incentives zijn enkel van toepassing als je jouw abonnement verlengt tijdens de ‘Vroege Veugel’-periode (early bird), dus t/m zondag 9 mei !

INCENTIVES

Incentive 1
Verleng jij jouw huidig abonnement tijdens de ‘Vroege Veugel’ (Early Bird)- periode? Dan betaal je minder dan dit seizoen (prijzen vind je hieronder).

Incentive 2
We hopen dat de huidige lockdown flink tegengas biedt tegen het coronavirus en wie weet spelen we dan nog Play-offs mét publiek. In jouw huidig abonnement zijn normaliter de Play-offs niet inbegrepen. Als bonus biedt KVO aan elke abonnementhouder de Play offs gratis aan.
Ook volgend seizoen, zullen de Play offs inbegrepen zijn in de (gedaalde) abonnementsprijs.

Incentive 3
Elke ‘Vroege Veugel’ krijgt voor het nieuwe seizoen automatisch een gratis membership card aangeboden. Met deze kaart – die normaal gezien € 25 kost – maak je kans op exclusieve ervaringen of unieke items.*
Meer info over de invulling van de Membership Card volgt binnenkort.

Incentive 4
Elke abonnementverlenger krijgt 15 ticketvouchers, één per gemiste wedstrijd in de reguliere competitie van het seizoen 20-21en dit om te gebruiken voor het seizoen 21-22. Tijdens de voorverkoopperiode van de wedstrijd kun je deze vouchers omruilen bij de dienst Ticketing voor een ticket voor desbetreffende thuiswedstrijd, op een vrije plaats. Kun je zo niet bij je vrienden zitten? Dan bekijken we om jullie voor deze wedstrijd eventueel te verplaatsen zodat jullie samen kunnen zitten. Deze tickets gelden niet voor bekerwedstrijden.

Incentive 5
Elke abonnementverlenger krijgt 2 vouchers om na de wedstrijd toegang te krijgen tot de VIP after party. Deze zal je na de wedstrijd kunnen inruilen aan de VIP-ingang.
De vouchers kan je enkel gebruiken voor B-wedstrijden, dus niet voor de matchen tegen Club Brugge, AA Gent, RSCA, Antwerp en Standard.

Incentive 6
Samen met onze partner WAOW zet KVO een actie op poten: hoe meer supporters de app installeren en gebruiken, hoe meer credits je terugkrijgt op jouw kaart.
Dit kan gaan t/m € 15 extra drankwaarde op jouw kaart. Je kunt je alvast aansluiten met he consumptienummer op je huidige abonnementskaart.

Incentive 7
Alle abonnees van het huidig seizoen, 2020-2021, worden vereeuwigd in een ‘Wall of Fame’ in de Diaz Arena.

Incentive 8
Last but not least wil KVO ook de partners betrekken in het compensatieverhaal.
Zo voorziet Mediamarkt Oostende alvast een directe kassakorting van 10% bij de volgende aankoop voor iedereen die zijn/haar abonnement verlengt.
Meer voordelen bij partners volgen nog.
Let wel: De korting bij Mediamarkt is eenmalig en niet cumulatief met andere promoties en kortingen.

START ABONNEMENTENVERKOOP

De Vroege Veugel – periode start al vandaag ,dinsdag 30 maart 11:00 en loopt t/m zondag 9 mei 23:59.

Abonneehouders 2020-2021 kunnen in deze periode hun abonnement verlengen aan het goedkoper tarief. Ook niet-abonnees kunnen al een abonnement kopen op een vrij zitje.
Studenten die ouder zijn dan 21 jaar, kunnen hun studentenkaart van dit jaar doorsturen naar [email protected](link sends e-mail) om in aanmerking te komen voor de verlaagde prijs.

Dinsdag 30/3 t/m zondag 18/4: verlenging enkel online + mogelijk om online nieuw abonnement te kopen.Wil je als abonneehouder naar een vrije plek verhuizen? Ook dat kan nu al.

Maandag 19/4 t/m zondag 9/5: verlenging ook mogelijk in de dienst Ticketing + ook mogelijk om nieuw abonnement te kopen in de dienst Ticketing

Vanaf maandag 10/5: niet opgenomen abonnementsplekken komen vrij voor de vrije verkoop

PRIJZEN

Abonnement overzicht 21-22

HOE ONLINE JE ABONNEMENTSPLEK RESERVEREN?

Stap 1: Klik hier

Stap 2: klik op de “Log in” knop rechts bovenaan en vul je username en wachtwoord in

-Indien je je wachtwoord vergeten bent, kan u een nieuw wachtwoord aanvragen.
-Indien je je username bent vergeten, kan u deze opvragen bij [email protected](link sends e-mail)
-Indien je nog nooit een account hebt gehad, vragen wij om deze aan te maken en dan contact op te nemen met de dienst ticketing om je abonnement te koppelen aan uw account.

Stap 3: De Login knop zal na het inloggen veranderen in “mijn account”, daar klik je op “Mijn bestellingen” en zal je jouw reservatie zien staan.

Stap 4: klik op “pay unpaid reservation” (als je deze reservatie onmiddellijk wenst te betalen) of klik op “view reservation” om de bestelling nog eens te bekijken. Indien er een verkeerde prijs staat, kan je altijd contact opnemen met de dienst Ticketing.
Stap 5: Kies hoe je jouw abonnement wenst te ontvangen. Afhalen fanshop of Opsturen per post. De laatste optie kost € 7,-

Stap 6: Kies jouw methode van betaling, en je zal doorverwezen worden naar het betalingsscherm dat je gekozen hebt.

PRAKTISCHE REGELING

De abonnementskaarten en membership cards zijn nu nog niet beschikbaar. Wij geven jou een seintje van zodra je deze kan komen ophalen in de dienst Ticketing.
Koos je ervoor om ze via de post te ontvangen? Van zodra beschikbaar, zullen deze ook zodra beschikbaar verstuurd worden. Je hoeft hiervoor zelf niets meer te doen.

VRAGEN?

Mail: [email protected](link sends e-mail)
Tel: 059/70 36 10

Openingsuren dienst Ticketing (gezien de nieuwe coronamaatregelen is dit enkel op afspraak)

Maandag             gesloten
Dinsdag               gesloten
Woensdag          12 u – 17 u
Donderdag         10 u – 19 u
Vrijdag*                12 u – 17u
Zaterdag             gesloten
Zondag                gesloten
 

* Enkel open als er dat weekend een thuiswedstrijd gespeeld wordt
  Op officiële feestdagen is de dienst Ticketing gesloten
* De membershipkaart wordt automatisch verlengd voor het daarop volgende seizoen, maar is vanaf dan wel betalend. Wens je dit niet? Dan moet je vóór 01/03/2022 een mail sturen naar [email protected](link sends e-mail) waarbij je te kennen geeft dat je de membership card wil stopzetten.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL