Alle NieuwsKV Oostende & HERVA GROUP gaan voor een innovatief Partnership

KV Oostende & HERVA GROUP gaan voor een innovatief Partnership

Vanaf september zal de Diaz Arena worden voorzien van 180 lopende meter nieuwe LED boarding rond het terrein.

Thorsten Theys: De nieuwe LED sportboarding die zal worden geïnstalleerd heeft een fijne Pixelpitch P8, wat  een veel fijnere Pixelpitch is dan onze huidige P16. We investeren daarmee in de toekomst  en gaan voluit voor de verdere commerciële uitbouw van de club! Daarnaast biedt de software die Brilliant er aan koppelt veel unieke mogelijkheden. Iets wat perfect past bij de dynamiek van onze club.

KVO & Herva gaan voor een Brilliant Uniek & Dynamisch concept.

Jeroen Lerouge: “De Herva group is al 60 jaar gespecialiseerd in “Visibility Matters” voor bedrijven, events en sportclubs. Sinds 2018 hebben we een aparte divisie die zich intensief bezig houdt met digitale LED schermen. De sportboarding zal worden aangestuurd door een unieke & Innovatieve software die Herva speciaal heeft laten ontwikkelen om meer beleving te kunnen bieden aan voetbal- & andere sportclubs. Zo zal er de mogelijkheid zijn om live content te integreren. Denk dan maar aan de typisch Amerikaanse Kiss Cam of een dansende mascotte. Maar ook tussenstanden van andere wedstijden kunnen live worden geïntegreerd, wat in de spannende Play off wedstrijden wel eens een extra dimensie kan geven. In de ontwikkeling van deze software, stond het creëren van meer commerciële mogelijkheden voor onze clubs primordiaal. Dankzij een actieve sponsorintegratie kan men automatisch instellen welke sponsor tijdens een bepaalde wedstrijd in beeld komt bij een Var-moment, penalty, hoekshop, gele of rode kaart.
Deze “overlay module” kan ook gekoppeld worden aan alle visuele & digitale communicatie rond spelers.
Het meest unieke is dat deze software alle digitale schermen in & rond het stadion kan aansturen. We merken dan ook een grote belangstelling vanuit de sportwereld, maar ook voor bedrijven heeft deze software enorm veel mogelijkheden.

KVO en Brilliant gaan in zee voor 5 jaar.

Brilliant is gevestigd in Olen, is een onderdeel van de Herva Group en in handen van Sandra Hermans & Jeroen Lerouge.  

Links op de foto, Leendert Richard. Business & development manager @ Herva Group / Rechts op de foto – Jeroen Lerouge. Zaakvoerder Herva group.

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL