Alle NieuwsKVO – CLUB SUPPORTERSBELEVING

KVO – CLUB SUPPORTERSBELEVING

Er valt zaterdag heel wat te beleven in de Diaz Arena. We sommen even alles op:

– De Kustboys geven een gratis jaarabonnement in de C-tribune weg voor de supporter die het origineelst in de KVO-kleuren gekleed naar de wedstrijd komt. Tooi jezelf dus in onze tricolore kleuren, kom origineel uit de hoek en misschien wordt jouw abonnement volgend seizoen wel betaald door de supportersfederatie Kustboys.
DJ Guillian draait voor de match opzwepende beats in het stadion en na de wedstrijd gaat hij daarmee verder in de New Club 31.
– Sebastien Dewaele – ofte Alain van Preuteleute – komt voor de wedstrijd het publiek opwarmen. Zorg dat je dus zeker tien minuten vóór de aftrap in de tribune zit om samen met hem de sfeer erin te krijgen.
– Dankzij onze partners Transfertex en Infiniti Casino Oostende worden er 1.500 groen-rood-gele vissershoedjes voorzien in de C-tribune. Zet dus je hoedje op je hoofd en tooi de C-tribune in onze groen-rood-gele kleuren.
– Vóór de aftrap vragen we een staande ovatie en een wel verdiende ‘Merci Arno’ , terwijl zijn broer Peter een gepersonaliseerd shirt overhandigd krijgt.
– In de VIP-zaal speelt Pat Krimson na de wedstrijd een knallende DJ-set.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL