Alle NieuwsKVO EERT ARNO OP WEDSTRIJDSHIRTS

KVO EERT ARNO OP WEDSTRIJDSHIRTS

Ook KV Oostende eert Oostends ereburger en zanger Arno. Zaterdag tegen Club Brugge zal ‘Oh la la la, c’est magnifique’ op de borst van de spelersshirts prijken, een ode aan Arno en zijn TC Matic én verwijzing naar de goaltune van KVO.

Ook volgend seizoen zal de songtitel trouwens een plekje krijgen op de shirts. Arno zelf kan er zaterdag helaas niet bij zijn maar zijn broer Peter zal er bij de aftrap een gepersonaliseerd shirt voor zijn broer overhandigd krijgen.

Wat weinig mensen weten … Arno was in zijn jonge jaren geen onverdienstelijke voetballer. Hij speelde zelfs even in de jeugdelftallen van AS Oostende, de voorganger van KVO. Zijn internationale muziekcarrière verhinderde hem om vaak matchen van KV Oostende bij te wonen, maar hij bleef de resultaten wel altijd op de voet volgen.

Tijdens de crowdfunding die twee jaar geleden werd georganiseerd door supporters en ex-spelers schonk Arno een gesigneerde plaat weg. Die werd uiteindelijk verkocht voor maar liefst € 865. Toen zijn ‘Crystal Ship-muurschildering’ aan het Stadhuis werd ingehuldigd, had hij ook vol trots een échte retro KVO-sjaal om de hals.

Hoewel Arno al lange tijd in Brussel woont, is Oostende én het voetbal in de stad hem dus altijd nauw aan het hart blijven liggen. Na zijn succesvolle afscheidsconcerten in het Kursaal en zijn ‘Lifetime Achievement Award’ op het Filmfestival Oostende, geeft KV Oostende hem nu dus ook een welgemeend en verdiend eresaluut.
“Ondanks dat Arno er zaterdag helaas zelf niet kan bij zijn, vragen we toch aan de fans van zowel KVO als Club Brugge om hem met een daverend applaus een prachtig eerbetoon te bezorgen. En we hopen dat “Oh La la la” nog dikwijls mag weerklinken in de Diaz Arena, te beginnen zaterdag tegen Club Brugge.”

Nadien worden de wedstrijdshirts van KVO – Club Brugge trouwens online geveild. De opbrengst gaat integraal naar ‘Kom op tegen Kanker’.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL