Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – CLUB BRUGGE

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – CLUB BRUGGE

Selectie (20): Hubert, Scherpen, Jakel, Tanghe, Urhoghide, Fortes, Duncan, Capon, Wylin, D’Arpino, D’Haese, Rocha, McGeehan, Batzner, Atanga, Sakamoto, Patoulidis, Albanese, Gueye, Ambrose.
Afwezig: Osifo, Boonen, Ndicka.
Opmerkingen: Koziello, Amade en Medley halen de selectie niet. Duncan en Jäkel zijn hersteld van hun blessures. Theo Ndicka heeft nog te veel last van een verstuikte enkel die hij opliep tijdens Anderlecht- KV Oostende. Morgen vallen nog twee spelers af.

Voorbeschouwing:
Morgen komt de landskampioen op bezoek voor de derby KV Oostende- Club Brugge. KV Oostende wil iets rechtzetten na de 3-0 van vorig weekend tegen Anderlecht. Voor Club Brugge is het dan weer een belangrijke driepunter met het oog op de titelstrijd.

Club Brugge won hun vorige match van Seraing met een klinkende 0-5. Goals kwamen toen van Andreas Skov Olsen (tweemaal), Mats Rits, Bas Dost en een owngoal van Mikael Dyrestam.

De heenmatch tussen KVO en Blauw Zwart won Club met 3-0. Goals kwamen toen van Noa Lang (tweemaal) en Hans Vanaken. Steven Fortès pakte rood in de 45ste minuut.

Het is de eerste match in twee jaar tijd waar er 100% stadioncapaciteit kan gebuikt worden. De Diaz Arena is dan ook zo goed als uitverkocht voor de komst van blauw-zwart.

Zorg dat je zeker al een tiental minuten voor de aftrap plaatsneemt in de tribune want we hebben heel wat in petto voor jullie!


Laatste elftal Club Brugge: Mignolet, Mata, Mechele, Nsoki, Olsen, Rits, Odoi, Vanaken, Buchanan, Adamyan, Lang. Bij Club keert goudhaantje Charles De Ketelaere wellicht terug in de ploeg na een blessure.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Boucaut Alexandre

Assistenten: Dhr. Di Vincenzo Vito en Dhr. Massa Matthias

4de official: Dhr. De Cuyper Michiel

VAR: Dhr. Van Damme Kevin

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL