Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – CERCLE

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – CERCLE

Selectie (19): Hubert, Schelfhout, Jakel, Tanghe, Fortes, Medley, Ndicka, Capon, Wylin, Amade, Koziello, D’Arpino, Batzner, Rocha, Patoulidis, Kvasina, Gueye, Atanga, Ambrose.
Geblesseerd: McGeehan, Boonen, Osifo, D’Haese.

Voorbeschouwing:

Zaterdag ontvangen de Kustboys in de Diaz Arena de ploeg van ex-trainer Yves Vanderhaeghe. Mits een zege kunnen Blessin en co de Vereniging op 9 punten zetten.

Onze komende tegenstander speelt een zeer wisselvallig seizoen en prijkt na 10 speeldagen met 8 punten op een voorlopig 17de plaats. 
De Vereniging heeft voorlopig 6 punten voorsprong op rode lantaarndrager Beerschot.
De ploeg van Vanderhaeghe sprokkelde uit haar laatste 4 wedstrijden 3 op 12.  Enkel de uitwedstrijd op Zulte Waregem werd na een spectaculair scoreverloop gewonnen met 2-4. De  overige partijen tegen Eupen, Gent en Union leverden geen punten op. Een opvallende statistiek is de 7 op 12 buitenshuis, terwijl thuis één enkel schamel puntje behaald werd. Op Beerschot en Zulte Waregem ging de Vereniging met de 3 punten lopen, terwijl bij grote buur Club Brugge in de absolute slotfase een punt gepakt werd. De uitwedstrijden op Seraing en Gent gingen verloren.

Yves Vanderhaeghe speelde met de volgende ploeg tegen Union: Didillion, Ukus, Popovic, Daland, Vitinho, Leonardo Lopes, Kanoute, Corryn en Hotic. Rubio, Vanhoutte, Deman, Van der bruggen en Millan vielen in.
Vorig seizoen speelden KVO en Cercle in de Diaz Arena 1-1 gelijk.  Ugbo bracht de Bruggelingen net na de rust op voorsprong en in het slot van de wedstrijd bracht Kvasina de Kustboys langszij. Opmerkelijk: KVO verloor in de competitie al acht wedstrijden niet meer van Cercle.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Wim Smet
Assistenten: Dhr. Jo De Weirdt en Dhr. Quentin Lesceux
4de official: Dhr. Arthur Denis
VAR: Dhr. Bram Van Driessche, Dhr. Thibaud Nijssen en Dhr. Dieter Van Esch

Matchsponsor:

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL