Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – EUPEN

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – EUPEN

Selectie (19): Hubert, Schelfhout, Ndicka, Medley, Jakel, Fortes, D’Haese, Wylin, Capon, Amade, D’Arpino, Koziello, Rocha, Patoulidis, Batzner, Coninckx, Atanga, Gueye, Ambrose.
Afwezig: Tanghe, Osifo, Boonen, McGeehan, Kvasina.

Voorbeschouwing:

Na de bekerwedstrijd tegen KV Kortrijk, ontvangen we morgen KAS Eupen voor de 17e speeldag van de Jupiler Pro League. Als we het klassement erbij nemen zien we dat Eupen op een mooie achtste plaats staat. Onze Kustboys bevinden zich op plaats vijftien en zijn dringend op zoek naar een overwinning.

Op de vorige speeldag speelden de Panda’s 2-2 gelijk tegen KV Kortrijk. In de Croky Cup kon het tegen Zulte Waregem een 0-2 achterstand nog ophalen, Prevljak maakte een hattrick en zo werd het nog 3-2.

Eupen was één van de revelaties in het seizoensbegin. Pas op speeldag zes verloren de Panda’s voor het eerst. Ze zetten ook sterke resultaten neer tegen grotere ploegen. Zo speelde het gelijk tegen Club Brugge en Anderlecht. Daarnaast behaalden ze ook een overwinning tegen KRC Genk.

Bij Eupen is het opletten voor Prevljak. De aanvaller maakte vorig seizoen 16 doelpunten. Dit seizoen staat de teller op vier. Op het middenveld is Stef Peeters de sterkhouder, sterk in duels en een goede pas in zijn voeten. Hij gaf al vijf assists.

Vorig seizoen speelden we thuis tegen Eupen 1-1 gelijk. In het Kehrweg-Stadion hetzelfde resultaat.

Spelleiding:

Scheidsrechter: Dhr. Wesli De Cremer

Assistenten: Dhr. Jeroen Walschap en Dhr. Dirk Gilon
4de official: Dhr. Kevin Debeuckelaere

VAR: Dhr. Jo De Weirdt

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL