Alle NieuwsWELKOM TERUG AAN DE ECHTE VOETBALSFEER!

WELKOM TERUG AAN DE ECHTE VOETBALSFEER!

Welcome back!

Welkom terug! Welkom terug langs de Belgische velden, welkom terug in de Jupiler Pro League. Dit weekend mogen fans massaal terug naar de stadions om hun favoriete team aan te moedigen. Uit én Thuis. Zonder mondmaskers, mét een frisse pint en vooral met veel ‘goesting’.

Voetbal zonder fans. Voetbal met beperkte fans. Voetbal met mondmaskers. Bubbels in de tribune maar niet in je bierglas. Geen warme hamburger na de wedstrijd. Geen uitfans. Voetbal was de afgelopen tijd niet hetzelfde. Maar dat is voorbij. We verwelkomen jullie massaal terug in de Belgische voetbalstadions. Als thuissupporter én als uitsupporter. Om terug die typische voetbalsfeer te creëren en samen mooie momenten mee te maken. Om de overwinningen te vieren en de nederlagen samen te verwerken. Euforisch of ontgoocheld maar altijd respectvol. 

De voetbalcommunity is zo divers maar toch ook zo samenhorig. We delen allemaal de passie voor de mooiste sport ter wereld. Laat ons vanaf dit weekend allen samen ambassadeurs zijn voor het voetbal en ons van onze beste kant laten zien. Met respect voor elkaar, voor de tegenstanders, voor de scheidsrechters. Passioneel maar positief.

 Welkom terug, welkom thuis, welkom in de Jupiler Pro League.

 #ComingHome

Happy Hour
In de New Club 31 en in de Kama Lounge (gelijkvloers).Wedstrijdinfo

– Ruil je vouchers om voor tickets voor KVO-Standard of koop tickets in de fanshop of via ons online platform.
– Ruil je VIP-vouchers om tegen bandjes om te feesten op onze VIP After Party in de Spektakelzaal. Mét Edje Ska als performer.
– De wedstrijdloketten blijven zaterdagavond gesloten omwille van de combiregeling. De fanshop is wel nog open op zaterdag van 10u t/m 12u.
– CST blijft wél verplicht om het stadion te betreden.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL