Alle NieuwsZWEVEZELE – KVO 3-9

ZWEVEZELE – KVO 3-9

Na een spectaculaire wedstrijd en een dito doelpuntenkermis heeft KVO met maar liefst 3-9 gewonnen op het veld van tweede amateurploeg Zwevezele. KVO had het in de eerste helft nochtans niet onder de markt tegen de thuisploeg, waar ex-KVO’ers Niels Coussement en Niels Bataille (broer van) de bekendste namen waren. Jelle Bataille was aanwezig om zijn broer en voormalige ploegmakkers aan te moedigen.

Jelle Bataille kwam z’n voormalige ploegmakkers (en broer Niels) aanmoedigen

De doelpuntenkermis begon al na drie minuten toen Kvasina overhoeks de 0-1 binnen trapte. De thuisploeg liet zich daardoor echter niet van de wijs brengen en binnen de tien minuten stonden ze zelfs 2-1 voor. Opnieuw Kvasina scoorde met een rake kopbal zijn tweede. En nog was het spektakel niet gedaan. Zwevezele kwam opnieuw op voorsprong maar Berte (lob) en McGeehan (penalty) zetten de scheve situatie nog vóór de rust recht: 3-4.

In de tweede helft hield Zwevezele nog even stand maar daarna was het vat af. Stiers (2x), Bätzner en Ndicka zorgden voor 3-8, nieuwkomer Medley plaatste het orgelpunt met een rake kopbal. Eindstand 3-9.

Opstelling: Hubert, Tanghe, Theate, D’Haese, Gerschwill, Osifo, McGeehan, Boonen, Berte, Ndicka, Kvasina.
Tweede helft: Trautner, Capon, Medley, Jakel, Geschwill, D’Arpino, Patoulidis, McGeehan (Batzner), Ndicka, Berte, Stiers.