Alle NieuwsOEFENWEDSTRIJD: KV OOSTENDE – KMSK DEINZE 4 – 0

OEFENWEDSTRIJD: KV OOSTENDE – KMSK DEINZE 4 – 0

Een bijwijlen vlot combinerend Oostende won met overtuigende cijfers van het ambitieuze Deinze.

Vanderhaeghe puzzelde opnieuw aan zijn ploeg waarbij tester Johansson plaats nam onder de lat. De Zweed kon genieten van het aangename zomerweertje want hij werd nauwelijks aan het werk gezet.
Deinze kwam met heel wat ervaring naar De Schorre afgezakt. De Belder, Hindrickx, Prychynenko, Vansteenkiste, Blondelle en Schuermans speelden jarenlang in de Jupiler Pro League.

In de aanvangsfase toonden de bezoekende ‘Tigers ‘ hun tanden maar dit bleken achteraf melktanden te zijn want de Oost-Vlamingen kwamen nauwelijks in het stuk voor. De kustboys namen de tweedeklasser onmiddellijk bij de keel met kansen voor Musayev, Stiers en Gueye. Net over het halfuur viel de verdiende openingstreffer wanneer een Oostendenaar bij het besluiten op doel nogal opzichtig neergeduwd werd. Gueye nam de doelman vanop de stip tegenvoets (1-0). Net voordien ranselde de bezoekende doelman een snoeiharde kopbal van Gueye uit zijn doelvlak. Net na de openingstreffer was er opschudding na een rode kaart voor een te fel reagerende Rocha. Na overleg mocht de Kaapverdiër op het veld blijven staan. Ondanks het grote Oostendse overwicht bleef het tot aan de rust 1-0.

Tijdens de rust bracht de Oostendse coach vers bloed op het veld. Dit resulteerde in kansen voor de ingevallen Berte, Albanese en Kvasina. De Kustboys diepten de score verder uit via Albanese die de goalie in gebreke vond (2-0). Het volgende doelpunt kwam op naam van Kvasina die na een fout op Berte, de elfmeter voorbij de doelman joeg (3-0). Het slotakkoord was voor Berte, die een mooie actie van Kvasina in de draai afwerkte (4-0).

Een mooie Oostendse zege tegen een zeer ambitieus Deinze. Morgen wacht in Oudenburg de volgende oefenwedstrijd tegen reeksgenoot Zulte Waregem.

Doelpunten:
36′ 1-0 (Gueye, strafschop)
77′ 2-0 (Albanese)
83′ 3-0 (Kvasina, strafschop)
85′ 4-0 (Berte)

Scheidsrechter: Dhr. Denil
Ploegsamenstelling KVO:
Eerste helft: Johansson, Duncan, Gueye, Rocha, Dewaele, Osifo, Capon, Stiers, Govaers, Musayev, Albanese
Tweede helft: Johansson, Duncan, Boonen, Dewaele, Osifo, Kvasina, Capon, Berte, Coninckx, Govaers (57′ De Schepper), Albanese

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL