Alle NieuwsOefenwedstrijd KVO – KVK 0-0

Oefenwedstrijd KVO – KVK 0-0

Deze voormiddag stond er een oefenwedstrijd op het programma. De Kustboys ontvingen de Kerels uit Kortrijk. Voor beide ploegen zit het seizoen er al twee weken op, maar toch trainen beide ploegen nog stevig door met enkele oefenwedstrijden.

KV Oostende begon net zoals tegen Club Brugge met enkele spelers die dit seizoen minder aan spelen toekwamen. Daaronder twee testspelers. Noa Wyns speelde vorig weekend al mee tegen de Bruggelingen, Ochieng Wilkims maakte zijn eerste speelminuten tijdens zijn proefperiode bij de kustploeg.

Het was KV Oostende dat goed aan de wedstrijd begon met enkele kansen, maar tot scoren kwamen Vanderhaeghe en de zijne niet. Een klein half uur in de wedstrijd als plots een aanvaller van KV Kortrijk werd neergehaald in het strafschopgebied van KV Oostende. De scheidsrechter twijfelde niet en floot penalty voor de bezoekers. Badamosi mocht de strafschop zelf verzilveren, maar deed dat niet. Hubert dook goed naar de hoek en kon de bal klemmen. Een tiental minuten later kreeg Kortrijk een vrije trap vanop een mooie plek. Messaoudi nam de vrije trap voor zijn rekening, zijn poging strandde op de deklat. Geen doelpunten in de eerste helft, 0-0 was de ruststand.

In de tweede helft kregen we aan beide kanten heel wat wissels. Onder andere Indy Boonen en Jordy Schelfhout kwamen de Oostendse kleuren verdedigen. Veel was er niet te zien in de tweede helft. Kortrijks sluitstuk Deman moest enkele keren tussenkomen, alsook Jordy Schelfhout werd enkele keren getest. Geen grote kansen in de tweede helft, dus bleef de wedstrijd steken op 0-0, meteen ook de eindstand. Volgende week oefenen onze Kustboys tegen Zulte Waregem.

Opstelling KV Oostende: Hubert, Wilkims (tester), Wyns (tester), Capon, Tanghe, Wylin, Koziello, Amade, Ambrose, Gueye, Rocha.
Invallers: Schelfhout, Duncan, Boonen, Jäkel, Patoulidis, D’Haese, Bätzner, Atanga, Albanese.