Alle NieuwsOVERZICHT INTERNATIONALS

OVERZICHT INTERNATIONALS

Tijdens de internationale break zijn drie spelers van ons wèreldploegsje opgeroepen om hun land te vertegenwoordigen. Het gaat om Freddie Jäkel, Nick Bätzner en Kenny Rocha Santos.

Voor verdediger Jäkel en middenvelder Bätzner was het hun eerste selectie voor de U21 van Duitsland. Ze namen het op tegen Israël en Hongarije voor de kwalificatiewedstrijden van het EK onder 21. Met twee doelpunten in de laatste vijf minuten legde Duitsland de 3-2 overwinning vast tegen Israël. In Hongarije won het vlotjes met 1-5. Bätzner kreeg in die wedstrijd zijn eerste speeltijd en mocht invallen na 70 minuten. Jäkel bleef op de bank. Onze twee Duitse internationals sluiten donderdag weer aan op training.

Onze nummer 10 Kenny Rocha Santos werd opnieuw opgeroepen voor de nationale ploeg van Kaapverdië. Zij speelden twee kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022 tegen Liberia. Beide wedstrijden resulteerden in een overwinning voor de Kaapverdiërs. Rocha speelde de eerste wedstrijd 90 minuten en in de terugwedstrijd kwam hij op het veld na 60 minuten. Kaapverdië staat op plaats twee in hun poule. Nigeria is leider met twee punten voorsprong. Onze spelverdeler sluit donderdag weer aan op training.