Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING BEERSCHOT – KvO

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING BEERSCHOT – KvO

Selectie (18): Hubert, Schelfhout, Ndicka, Wylin, Capon, D’Haese, Medley, Jakel, Fortes, Amade, D’Arpino, Bätzner, Rocha, Coninckx, Patoulidis, Atanga, Ambrose, Gueye.
Afwezig: Osifo, Tanghe, McGeehan, Boonen, Kvasina.
Opmerkingen: Enkele spelers kampen met lichte kwetsuren, morgen wordt bekeken of ze kunnen aantreden. McGeehan hervatte wel grotendeels de groepstrainingen.

Voorbeschouwing:

Zaterdagmiddag wordt op het Kiel een zespuntenwedstrijd gespeeld tussen 2 ploegen die nood hebben aan een driepunter. Beerschot speelt één van haar laatste troeven uit, terwijl de Kustboys met een zege uit de degradatiezone willen blijven.

Voor onze komende tegenstander wordt de wedstrijd tegen de Kustboys zeer belangrijk want de Kielse Ratten prijken met 9 punten troosteloos op de laatste plaats.  De ploeg van de Argentijn Javier Torrente heeft wel nog een wedstrijd minder gespeeld (de wedstrijd tegen Standard ging door een politiestaking deze week niet door), maar daar claimen ze een 0-3 forfaitoverwinning.
De Ratten hebben 8 punten achterstand op de eerstvolgende achtervolger Zulte Waregem. KV Oostende volgt op 11 punten.  Mits een zege kan Beerschot de kloof iets dichten.

Afgelopen zaterdag verloor Beerschot met 1-0 van KAS Eupen. Torrente speelde toen met de volgende ploeg: Vanhamel, Radic, Lemos, Bourdin, Halaimia, Dom, Vaca, Caicedo, Smet, Suzuki en Shankland.  Sanyang en Soumaré vielen in.
Voor de partij op Eupen kon Torrente niet rekenen op zijn absolute sterkhouders Holzhauser, Pietermaat en Van den Bergh. Dit trio moest geschorst toekijken vanuit de tribune.
In de heenronde won KVO met 3-1 van Beerschot. Voor KVO scoorden Gueye, Capon en Amade, terwijl Soumaré de spreekwoordelijke eer redde voor de Antwerpenaars

Spelleiding
Scheidsrechter: Dhr. Dierick
Assistenten: Dhr. Masso en Dhr. Jans
4de official: Dhr. Vergoote
VAR: Dhr. Lardot

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL